Gulligt syskonkort med matchande kläder… – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Gulligt syskonkort med matchande kläder…

God morgon bästa ni! Det blev en sväng hem till mina föräldrar igårkväll och vi blev bjudna på supergod middag. Pappa lagade flankstek och potatisgratäng – sedan tog jag mitt första glas rött på tio månader. Mums! Vi bestämde oss för att sova över. Isabella hade längtat så mycket efter mormor och morfar, dessutom såg vi att det skulle bli kanonväder idag. Mina föräldrar bor alldeles precis intill Slottsskogen så det blir perfekt med en härlig höstpromenad runt parken nu på förmiddagen. Ikväll ska jag köpa mig en fet godispåse – var så himla sugen igår, men orkade aldrig ta mig iväg. Haha! Hopps ni får en underbar fredag och start på helgen så hörs vi lite senare. Stor kram!Jag försökte ta ett gulligt syskonkort i matchande kläder igår. Haha! Det gick sådär… Minuten efter spydde lillasyster ner sin klänning så det blev inga fler försök. Bättre lycka nästa gång!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.