Första badet för bebis – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Första badet för bebis

Hej fina ni! Ovanligt lugn morgon här hemma nu när storasyster blev kvar hos mormor och morfar. Ganska passande för lillasyster bestämde sig för att vara vaken lite mer än “vanligt” just i natt. Så jag tog sovmorgon till klockan tio – SÅ SKÖNT! Sedan fick jag nygräddade croissanter och te som frukost på sängen. Mums! Här har Olivia precis firat sina två veckor i livet med sitt allra första bad. Det var himla populärt, hon låg alldeles lugnt och stilla och bara njöt av det varma, sköna vattnet. Så mysigt att se! Sedan var det inte lika roligt när hon skulle upp, torkas och smörjas in – men när allt var klart blev det en lång gosstund i mammas famn samtidigt som ögonlocken blev allt tyngre och tyngre. Lilla hjärtat!Vi hade en så härlig dag igår. Klarblå himmel, solen sken och luften var alldeles underbart höstkrispig. Vi var ute i Slottsskogen i flera timmar, tog en långlunch i solen, tittade på djuren och lekte på Plikta. Det blev den längsta promenaden för mig sedan förlossningen och det kändes faktiskt lite i kroppen igårkväll, men ändå sååå skönt att få komma ut. Isabella var på toppenhumör och sprang omkring med bus i blicken och ett stort leende från öra till öra hela tiden. Hon älskar verkligen när vi hittar på saker ihop hela familjen. På kvällen tog vi det bara lugnt i soffan framför Idol och med världens största godispåse. Så skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börjar det bli dags att hämta hem storasyster. Hoppas ni har en riktigt härlig helg! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.