Fixat pass till bebis – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Fixat pass till bebis

Hej fina ni! Idag har vi varit och fixat pass till lillasyster – att ta passfoto till en bebis är alltid ett äventyr i sig, men efter lite trixande fick vi till slut till en bild där hon varken blundade eller hade hela huvudet på sniskan. Haha! Så nu är vi strax redo för familjens första resa ihop med lilla O, vad tror ni kommer bli hennes första destination?Blir bara en kort uppdatering ikväll. En familjemedlem mår inte bra just nu och det är mycket oroskänslor. Isabella, min fina kloka flicka, märkte nog av att det var något som inte riktigt stämde idag för vid läggdags frågade hon “Mamma, vad är det som inte är bra? Behöver du en stor kram?”. Älskade unge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons