Nina Malmström

Äntligen tar hon nappen!

Alltså jag är så himla glad. Äntligen tar Olivia napp! Vi har försökt ända sedan hemfärden från BB då hon precis som storasyrran är väldig snuttig av sig. Isabella tog nappen med en gång, men Olivia har spottat ut på spurt varenda gång och då har vi nog ändå hunnit testa nästan varje märke och modell. Så häromdagen hände plötsligt något och vips snuttade hon för glatta livet och somnade alldeles strax därpå så gott så. Jätteskönt tycker vi som upplevt nappen som något väldigt bra med första barnet. Lugnande, sövande, tröstande. Nu börjar det dock snart bli dags att sluta för Isabella – de senaste månaderna har hon bara fått ha nappen vid sovning och bilåkning (hon blir lätt åksjuk, men nappen upplever vi kan funka förebyggande) – det är dock en annan historia. Jag själv sög på tummen tills jag var nio och har därför alltid sagt att jag tusen gånger hellre ser att mina barn tar napp framför tumme. Den är liksom lite lättare att ”plocka bort”…Att det sedan bara är dyrgriparna från Newbie som duger har jag ingen annan än mig själv att skylla. Tre gånger dyrare än ”vanliga” nappar i affären, men sååå fina. Någon som vet vilket nappmärke det är? MAM? Det står bara ”Newbie” på…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.