Nina Malmström

Dags att checka ut

En sak som jag lovade mig själv under graviditeten var att bli bättre att lägga mig i tid. Att försöka gå och lägga mig samtidigt som flickorna så ofta som möjligt. Under de här 5,5 veckorna som tvåbarnsmamma har det ännu inte hänt en enda gång. Noll. Zero. Jag är verkligen världssämst på att checka ut för dagen och timmarna springer ofta iväg för mig om kvällarna. Det är då jag blir som mest effektiv gällande såväl plugg som jobb och det är väldigt sällan som jag kommer i säng före midnatt – vilket rimmar himla dåligt med två små som både väcker en flera gånger under natten och vaknar tidigt morgonen därpå. Men så ikväll… Plötsligt hände det. Haha! Jag har varit fruktansvärt trött hela eftermiddagen och strax innan middagen knackade huvudvärken på dörren. Så jag bestämde mig för att stanna kvar i sängen efter att Isabella slocknat och här ligger jag än. Med en godispåse, ammande bebis och Svenska Hollywoodfruar på datorn. När programmet är slut ska jag också sussa. Natti natti!Den här lilla busan bara skrattar mer och mer för var dag som går. Gosunge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.