Nina Malmström

Ensam med barnen

Underbart att få vakna utan huvudvärk! Känner mig så mycket fräschare idag trots X antal uppvak under natten för att mata lillasyster och skrämma bort spöken åt storasyster. Nu har jag precis varit ute på en härlig promenad i höstsolen och slagit mig ner på Espresso House för att värma mig lite. Sverige bjuder fortfarande på fantastiskt vackert väder dag efter dag, men det börjar bli riktigt kyligt i luften så nu i helgen ska jag ner i föräldrarnas källare och gräva fram alla våra vinterkläder. Här i Kungsbacka har vi dessvärre inte tillgång till något förråd så det är ändå en himla tur att mina päron fortfarande har kvar mitt barndomshem trots att det är i största laget för bara två personer – vart skulle vi annars göra av allt bråte som inte får plats i lägenheten?! Haha! Gabriel åker förresten till Barcelona på jobb imorgon och blir borta tills söndagkväll – första gången som jag är själv med flickorna flera dagar i rad, men tänkte som sagt spendera helgen i Göteborg hos barnens mormor och morfar. Det blir mysigt! Nu ska Isabella strax hämtas upp från dagmamman och sedan tror jag nog det får bli lite eftermiddagshäng på någon rolig lekplats. Så här spenderade jag förresten hela förmiddagen, tillät mig själv att ligga kvar i sängen lääänge… Eller ärligt talat hade jag inget större val, en liten som ville ligga nära-nära och ta sig en slurk stup i kvarten. Har ni sett vilka underbara veck?! Min lilla gullegris!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.