Nina Malmström

Första kvällen själv

Första kvällen helt ensam med barnen tycker jag ändå har gått bra. Gabriel åkte till flygplatsen direkt efter rytmiken på bibblan imorse, sedan mötte min pappa och brorsa upp mig och flickorna för en lunch. De hängde med hem en sväng och hjälpte mig att plocka undan på terassen inför vintern. Så snällt! Men resten av dagen har det bara varit jag och mina små – Isabella har utan att överdriva varit en ÄNGEL och lekt så himla bra själv hela eftermiddagen. Jag kan verkligen sitta hur länge som helst och bara lyssna på henne, hon har så otroligt mycket roligt för sig och ibland får jag nästan hejda mig för att inte hoppa in i leken och ”störa”. Självklart leker vi tillsammans också, men jag tror att det är väldigt bra att låta barnen vara i fred också. Det är nog super för fantasin.

Sedan tog jag med mig flickorna på en promenad och så handlade vi lite på vägen hem. Till middag plockade jag ut en matlåda ur frysen – pasta och köttfärssås – man ska inte krångla till det för sig. Jag måste dock erkänna att jag kände mig lite som en Super Mom där vid middagsbordet ett tag när jag käkade med ena handen, masserade en liten fossing med växtvärk med andra samtidigt som jag gungade BabyBjörnen med foten. Haha! Innan läggdags myste vi en stund med vindruvor i soffan framför Nils Karlsson Pyssling. Olivia blev dock lite missnöjd, men efter en omgång med pysventilen och därefter bärsjalen började hon komma till ro. Isabella slocknade strax efter åtta och den lilla runt niotiden. Lyx! Så jag har tittat på TV, ätit choklad och unnat mig ett glas vin, städat i ordning och även packat urvuxna barnkläder som jag fått sålt under kvällen – nu är det faktiskt dags att sova även för mig. Isabella vaknade för en stund sedan och klagade över växtvärk igen så det fick bli varma och tjocka strumpor, vetekudde och en alvedon. Snart är det väl Olivias tur att vakna för mat… Så det är bäst att jag skyndar mig att somna så jag får några minuters sömn i alla fall. Haha! Imorgon kommer min fina kompis Sara på besök och på kvällen åker vi hem till mormor och morfar. Ser fram emot en mysig helg. Nighty nighty!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.