Nina Malmström

Första snön & ont i magen

Hej bästa ni! Vi är hemma hos mina föräldrar i Göteborg och det har varit full rulle hela dagen. Jag har mest varit upptagen med en liten stackars Olivia som stundtals har förfärligt med gaser i magen och då blir väldigt ledsen. Hon sväljer mycket luft när hon äter och blir inte riktigt av med den på egen hand. Att rapa henne, vagga omkring, cykla med benen och pysventilera hjälper en del, men inte helt och hållet. Tycker så synd om henne – som tur är verkar hon inte störas jättemycket av det nattetid i alla fall så vi får ändå sova okej. Fast det håller en himla upptagen på dagtid så det var nog rätt smart att åka till mormor och morfar den här helgen när jag är ensam med flickorna, framför allt för Isabellas skull. Kusin-Stina har varit här idag och lekt med henne i flera timmar, och däremellan har det varit full rulle med ”mojmoj”. Min snälla pappa var iväg och bytte till vinterdäck på vår bil mitt i allt också – och det var nog tur för idag föll faktiskt den första snön över Göteborg. Nu lär det väl visserligen dröja ett bra tag innan det blir vinter på riktigt, men skönt att ha bilen fixad i alla fall så man slipper oroa sig över det. Nu ska jag försöka knö mig ner mellan de här två… Wish me luck!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninamalmstrom

   Åh det har vi kört på i tre veckor redan… hjälper lite tror jag, men inte tillräckligt. Tack ändå! ♥️

 1. Natalie

  Vad jobbigt när de små har ont i magen, vad får hon för d-droppar? Vissa bebisar blir gasiga av den med olja och bättre med d-droppar på vatten.
  Kram

  1. ninamalmstrom

   Hon får de vanliga… MEN, jag måste erkänna att jag har glömt ganska ofta att ge (skärpning till mig själv!!!!) så tror faktiskt inte de är boven i dramat (tyvärr… hade ju varit lätt att byta ut). Kram!