Nina Malmström

Helgen

Haha ja, snacka om att jag fick äta upp det där jag skrev i lördagskväll om att Olivias mage tack och lov bara tjorvar på dagtid. Kan ha varit en av de värsta nätterna hittills faktiskt – hon låg och gnydde natten igenom och på morgonkvisten blev det gallskrik deluxe. Stackars lilla hjärtat! Så mycket gaser! Hon var helt slut igår och sov nästan hela dagen. Så himla skönt för henne, det behövde min lilla skrutt. Natten tills idag krånglade inte magen riktigt lika mycket tack och lov, men jag tappade räkningen efter ett tag på hur många gånger hon vaknade för att äta…

Vi har haft en jättemysig helg hos mina föräldrar – det har verkligen varit svinkallt dock så i lördags gick vi faktiskt inte ens ut. Igår kom jag och pappa i alla fall iväg på en långpromenad med flickorna i kylan. Båda två slocknade i vagnen efter att vi ätit korv med bröd på en parkbänk och Isabella fått leka av sig på Plikta. Sedan hade min mamma lagat en jättegod köttgryta som vi åt både i lördags och i söndags. Alltså mums, en av de bästa sakerna med hösten helt klart. Igårkväll kom Gabriel hem från Barcelona så nu är ordningen återställd här hemma. Gissa om Isabella blev glad imorse när hon vakande och pappa låg bredvid. SOM hon har längtat… Hoppas ni får en fin start på veckan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anne

  Kolik, eller kolik liknande symtom brukar vara som allra värst mellan 6-8 veckor. Mjölkfri kost kan hjälpa, samt undvika gasbildande grönsaker och baljväxter. Även att försöka amma ett bröst i taget så det blir helt tomt, då det är den kommer kolhydratrika mjölken som kommer först som är jobbigast för lilla magen. Men this too skall pass, kramar!

  1. ninamalmstrom

   Hade han problem med gaser också? För det är det som är problemet här så kanske ska testa… Tog du bort allt eller hur gjorde du? Enbart slutade med rena mjölkprodukter som typ mjölk i kaffet, smör, ost eller även annat som innehåller mjölk?

   1. Sara

    Jättemycket gaser. Blev verkligen tokarg så fort det var på väg med gaser. Jag bytte ut yoghurt, mjölk, grädde och smör mot oatly och hoppade ost för ett tag. Till och med jag mådde bättre 😉