Nina Malmström

Present till 3åring

Inlägget innehåller annonslänkar

I december fyller Isabella år. Alltså, jag kan inte fatta att min lilla flicka blir hela tre år om mindre än en och en halv månad. 3 ÅR!! Jag själv blir 29 i mars och när jag kom på det häromkvällen fick jag lite smått panik. Var stensäker på att jag fyllde 28… Haha! Hur som helst har jag verkligen inte haft någon som helst aning om vad Isabella ska få i födelsedagspresent. Dessutom kommer ju julafton bara ett par veckor därpå… Förra året fick hon ett leksakskök med tillbehör och det har varit och är fortfarande sååå poppis.

Igår kom jag i alla fall på det – hon ska få en snowracer. Blir det en lika snöig och kall vinter som förra året så kommer den ju gå varm (haha!) här hemma, om inte så lär hon i alla fall få användning av den under nästkommande vintrar. Hon tycker att det är superkul att åka pulka så det här blir nog perfekt. Sedan är hon en riktig liten sångfågel som älskar att showa så jag funderar på att leta efter något roligt mikrofonstativ. Hon har även börjat intressera sig lite för bokstäver och siffror – dessutom är Bamse just nu största favoriten. Så gissa om jag blev glad när jag hittade böckerna nedan; någon som har dem? Är de bra? Böcker överhuvudtaget är alltid uppskattat, likaså rita- och målasaker. Annars älskar Isabella att både pussla och pyssla, hon tröttnar aldrig på att leka med sina dockor och gosedjur, hon kan sitta med sina små playmobil-figurer i timmar. Hon är även tokig i hästar så en käpphäst kunde kanske också vara något. En ny grej är dessutom att fixa mamma i håret så jag är lite nyfiken på vad hon skulle säga om en sån där klassisk frisördocka 🙂 Att klä ut sig och så allt som har med djur att göra tycker hon förstås också är jätteskoj… Nej, det var inte så svårt trots allt. Klurigare blir det nog med papporna i familjen. Både Gabriel och min egen fyller år strax innan jul och sedan är det ju Fars Dag också. Hjälp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vi har Bamses ABC-bok till vår snart 2,5-åring, och hon älskar den! Jag tycker den är väldigt fin gjord också och funderar starkt på att köpa Räkneboken till henne nu i julklapp också 🙂

    1. ninamalmstrom

      Åh gud vad bra!! Då får det bli de två 🙂 Tror att Isabella kommer älska dem båda!! Tack för din kommentar <3