Nina Malmström

Missbildningar som går i arv

Alltså denna lilla ljuvliga skrutta! Jag blir bara mer och mer kär i henne för var dag som går. Hon är i den där fantastiskt goa perioden just nu när hon smilear upp sig så fort hon hör min röst och hjärtat smälter ju varenda gång. Underbara unge! Ser ni den lilla skrattgropen förresten? Den har hon efter mig som har det efter pappa som har det efter farmor. Längre bak än så vet jag faktiskt inte, måste fråga… Min brorsdotter och mitt kusinbarn har dock faktiskt också fått. Så kul med sånt där som går i arv, även om jag hört att det i själva verket rör sig om en genetisk missbildning. Men en himla gullig defekt i så fall. Haha! Isabella har istället en liten liten grop i höjd med munnen som kikar fram när hon ler ibland. Imorgon ska vi förresten till BVC på ett första läkarbesök med Olivia. Då ska jag passa på att rådfråga om lilla magen, men igår var hon faktiskt lite bättre. Ska bli spännande att se hur mycket hon växt sedan sist också. Jag gissar på att vi numera har en liten femkilosklump här hemma 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.