Nina Malmström

Halloween party hos dagmamman

Imorse släppte jag iväg den här lilla solstrålen på Halloween Party hos dagmamman. När vi pratade om utklädnad i helgen ville hon absolut inte vara något läskigt. Först var det Emil i Lönnebergas lillasyster Ida som gällde, sedan Emil själv och nu häromdagen var hon plötsligt jättebestämd med att hon ville vara ballerina. Så igår stack vi iväg för att inhandla en ballerinaklänning, ballerinaskor + rosett tillsammans. Idag när Isabella vaknade ville hon istället klä ut sig till zebra – men så i sista sekund ändrade hon sig och jag fick vinka hejdå till Pippi Långstrump & kompani. Det var dock väldigt viktigt att flätorna skulle HÄNGA NER och INTE stå rakt ut… Snart har jag två sådana här. Haha!Har era barn firat Halloween på förskolan? Vad klädde de ut sig till? Har ni gjort något särskilt hemma? Jag kommer ihåg att jag älskade Halloween som barn, men Isabella känns fortfarande lite för liten. Förra veckan karvade vi i alla fall ut en pumpa och ställde på trappen. Och så blev det ju lite uppmärksammat hos dagmamman också vilket verkade himla lyckat. Skoj!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Min stora som går i skolan var på halloween-disco i fredags, då var han Harry Potter. Tjejerna som går hos dagmamma var utklädda i onsdags, de var enhörningar båda två.
    Tycker det är supermusigt att både dagmamma och skola gjorde någon form av maskerad för barnen. Hemma gjorde vi lite halloween inspirerade bakverk samt att middagen blev lite läskigare än vanligt.