Dille på golv – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Dille på golv

I annonssamarbete med Bygghemma

Det verkar råda någon “göra-om-feber” just nu. Överallt på Instagram ser jag människor som är i full gång med att renovera, bygga nytt eller har andra spännande inredningsprojekt för sig hemma och ni anar inte hur det börjar klia i mina fingrar. Gud vad roligt! SOM jag längtar tills jag själv får något liknande att hugga tänderna i. Vi vet fortfarande inte riktigt vad som kommer hända för oss till våren. Om vi blir kvar här i Sverige eller om ny utlandsflytt blir aktuell. Det hela beror på Gabriels jobbsituation och såklart hur vi väljer att resonera kring det. Vi trivs dock superbra här i Kungsbacka, faktiskt så pass bra att tanken just nu är att i alla fall någon gång i framtiden skaffa oss något eget här i krokarna. Jag är inne och kikar på Hemnet var och varannan dag, även om det kanske inte riktigt är dags ännu – men jag tycker ju bara att det är så himla kul. Dels för att skapa mig en bild på vad som finns på marknaden just nu, dels för att få inspiration. Något som jag tycker kan göra SÅ stor skillnad på helhetsintrycket av ett hem är golvet. Jag har verkligen fått dille på golv nu det senaste. Ett riktigt snyggt och återkommande golv i alla rum väcker genast ett intresse hos mig, oberoende av hur huset ser ut i övrigt. Samtidigt är ett golvbyte ett relativt snabbt, enkelt och plånboksvänligt sätt för att lyfta ett helt hem. Om du också har fått ett släng av den där “göra-om-febern” kan jag tipsa om Bygghemma som har massor med fina och prisvärda laminatgolv. Ett laminatgolv kan ge dig känslan av riktigt trä samtidigt som det tål mer och är slitstarkare – perfekt för barnfamiljen där de små drar leksaker fram och tillbaka över golvet nonstop. Här nedan ser ni två av mina favoriter. Hur snyggt?! JA TACK!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons