I <3 DAD – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

I <3 DAD

Hej på er! Firar ni Fars Dag idag kanske? Vi överraskade min pappa med italiensk brunch på Gothia Towers restaurang Ristoria redan igår och det var jättelyckat. Jag var så upptagen med att äta att jag helt glömde bort att ta några bilder. Hur gott som helst! Efteråt busade barnen runt en lång stund på hotellets lekavdelning innan det var dags att åka hem. I morse gjorde vi i ordning frukost på sängen och ritade teckningar till Gabriel, annars har vi bara hängt här hemma. Riktigt sömnigt väder ute så vi har laddat batterierna inomhus – skönt efter att ha varit på vift hela helgen. Just nu sover båda barnen middag och jag ligger mittemellan mina små sessor. Så mysigt! Första gången sedan Olivia föddes som Isabella lyckats somna i sängen mitt på dagen. Hon har börjat hoppa över dagsvilan allt oftare, men är vi ute och går med vagnen kan det hända att hon tar sig en lur. Hos dagmamman somnar hon dock alltid på en gång. Jag ser gärna att hon fortsätter att vila på dagen ett tag till – vi har aldrig haft några problem med nattningarna på grund av det och utan sin sovstund blir hon både trött och gnällig på eftermiddagen. Ofta kommer hon och ber om att få sova redan vid fem-halv sex och det håller ju inte riktigt… Hur har ni det hemma hos er?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carolina

  Min yngsta dotter är drygt 3 och blir vidrigt jobbig på e-m/ kväll utan sin tupplur! Hon sover alltid på fsk men på helgerna ör det ett jobb att få henne att somna… vill helst att hon fortsätter sova middag minst ett år till, vi behöver det båda två!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh som jag känner igen mig… Funkar det att “söva” henne i vagnen måntro? Som sagt typ det enda som funkar för oss här hemma numera…

 2. Mia

  Min son är 3 år, slutade sova på dagen vid 2,5 år, sedan han slutade så går nattningen vid kl 19 alltid hur lätt som helst! Den första tiden utan dagvila var eftermiddagarna jättejobbiga, han var så gnällig men är väl en vanesak för nu funkar det fint.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaa, det är ju många som upplever att nattningen blir väldigt utdragen med dagsvilan – men jag har faktiskt aldrig märkt någon större skillnad. Snarare tvärtom faktiskt, det brukar nästan bli lättare att natta. Vad skönt att det går så lätt för er nu 🙂 Kram!

Annons