Nina Malmström

Grått är flott

Inlägget innehåller annonslänkar

Att jag älskar grått är väl ingen överraskning direkt – nedan har jag samlat 15 gråa favoriter som gärna hade fått flytta hem till oss. Jag blev SÅ kär i den gulliga julstrumpan, för att inte tala om bitleksakerna formade som små apor. Snart är vi där igen – med små gaddar som ska kika fram… Jag minns med fasa de där hemska nätterna när Isabellas första bissingar bestämde sig för att komma upp. Jag tyckte så himla synd om henne som hade så ont, och faktiskt himla synd om oss också som inte fick en blund på typ flera veckor. Förhoppningsvis är vi lite bättre förberedda med Olivia 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom

      Visst är det underbart!! Isabella har redan ett dockskåp, så funderar nästan på att köpa det här till mig själv 😉 😉 Helt ljuvligt!!