Minimera skärmtid & maximera tiden med barnen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Minimera skärmtid & maximera tiden med barnen

Hej bästa ni! Den här veckan har det tyvärr inte blivit särskilt mycket bloggande. Det blir väl lite sådär upp och ner just nu – vissa dagar hinner jag posta hela tre inlägg och andra kommer det inget alls. Jag hoppas att ni har tålamod med det <3 Jag älskar ju att skriva till er och uppdatera mina sociala kanaler, men på sistone har jag faktiskt tänkt en hel del på hur mycket tid jag spenderar framför skärmen. Numera försöker jag minimera skärmtiden för att istället kunna maximera tiden tillsammans med mina barn. För även om jag framför allt försöker ägna mig åt det här när de sover så blir det ju många korta stunder under dagen som man inte riktigt tänker på – och många bäckar små… Det blir nog några timmar som man går miste om per vecka. Samtidigt försörjer jag ju mig faktiskt delvis på bloggen och Instagram vilket ju innebär ett jobb som jag kan utföra hemifrån = mer tid ihop med barnen. Så ja, det är lite dubbla känslor kring det här med skärmtid såklart – men summan av kardemumman blir i alla fall att jag ska försöka minimera skärmtiden genom att vara mer effektiv när jag väl sätter mig ner. Ett sätt hade ju kunnat vara att tidsinställa fler inlägg, men ärligt talat har det aldrig riktigt varit min grej. Jag föredrar helt klart att skriva till er direkt, här och nu. Vi får se…Mina älskade ungar!Ja ja, hur som helst. Idag är det Gabriels födelsedag och jag gick upp med flickorna för att förbereda en riktig kalasmorgon. Fixade frulle, bakade tårta, blåste ballonger och hela kittet. Jättekul tyckte Isabella såklart! Igår åkte vi iväg på hemligheter och kom hem med några små paket också. Han blev väldigt glad – för vilken grej va, att firas av TRE tjejer. Gabriel fyller 38 (det är drygt nio år emellan oss) och har nog liiite åldersnoja. Tänk, när vi träffades så var han 30. Det tyckte jag egentligen var alldeles för gammalt där och då. Om lite mer än ett år är det min tur. TRETTIO! Vad hände?! Vi har förresten varit på kalas hemma hos min brorsa idag. Han och hans fru firade fem år som gifta och så blev det en lite försenad inflyttningsfest (ett och ett halvt år, haha). Kul grej, fira bör man. annars… De hade i alla fall gjort det superfint med massa god plockmat och öppet hus hela eftermiddagen och kvällen. Isabella röjde runt med sin kusin och hade the time of her life som vanligt när hon hänger med sin BFF. Lillasyster sov nästan hela tiden 🙂 Det ska jag också göra nu, så hörs vi imorgon igen. Stor kram!Sååå mycket gott. Egengjorda empanadas, ost, kex, chark. Mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.