Nina Malmström

Ett besök på Ullared

 • I torsdags var vi ju på Ullared tillsammans med mina föräldrar. Det var rätt mycket folk trots att vi medvetet valde att åka en dag mitt i veckan långt efter löning just för att undvika detta. Vi brukar åka någon gång per år och alltid tänka på det sättet när vi planerar in besöket – vilket brukar funka – men så här nära inpå jul har vi nog dock aldrig varit där tidigare så där har vi troligtvis förklaringen. Det gick ändå ganska bra måste jag säga, men tålamodet får man inte glömma hemma… Det roligaste på Ullared tycker jag är heminredningen. Där finns faktiskt förvånansvärt mycket fint och nu hade de dessutom byggt ut avdelningen. Jag valde dock att undvika denna i torsdags då vi ju precis fått reda på att vårt hyreskontrakt inte kommer förlängas till våren. Lite tråkigt såklart då vi trivs så himla bra, men kanske egentligen lika bra då vi ännu inte vet vad som kommer ske för oss… Efter heminredningen så är baby- och leksaksavdelningen två favoriter. Den här gången fick jag köpt i princip alla Isabellas födelsedagspresenter och julklappar, så det känns bra. Lite julpynt, schampo och sånt där fick också följa med hem, men det absolut bästa var nog ändå det här superfina bäddsetet till flickorna. Hur gulligt?! Jag köpte ett litet och ett stort – tokälskar dem!!!
 • Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

  Kommentarer

  Lämna ett svar

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tamy

   Så många år som jag och min man pratat om att besöka Ullared en sommar när vi är ”hemma” i Sverige, men hittills har det aldrig blivit av tyvärr 🙁 , MEN till kommande sommar då SKA det bara bli av… Och instämmer, bäddsetet var supergulligt 🙂

  2. Sofie

   Åh, kul med Ullared. Var så längesen jag var där men väntar nog till efter jul😅 Tråkigt att inte hyresavtalet blir förlängt, känns det inte stressande att inte veta vad ni ska göra? Jag är iof ett kontrollfreak och vill ha koll månader (läs halvår) innan vad som ska hända, var man ska bo, dagmamma mm mm annars blir jah helt superstressad. Hoppas det löser sig för er på bästa sätt iallafall/
   Sofie