Nina Malmström

Volanger, volanger, volanger

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon fina ni! Måndag och ny vecka. Solen skiner och jag tänkte ta mig ut på en härlig promenad med lilla O lite senare. Isabella är hos dagmamman (jag fick väcka henne imorse vid halv nio, det har typ aldrig hänt tidigare) och jag har tvättat några maskiner. Alltså denna evighetsgöra, det tar verkligen aldrig slut. Under tiden kröp jag i alla fall tillbaka ner i sängen en stund med Olivia. Så himla mysigt! Hon är världens gosigaste lilla bebis! Idag tänkte jag kicka igång den nya veckan med lite måndagstips. Något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är volanger. Alltså, VOLANGER! Hur fantastiskt ljuvligt är inte det?! Vi har bäddsetet nedan, men jag hade kunnat tänka mig alltihop. Speciellt koftorna, såååå fina va! Vilken är er favorit?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Majsan

    Jadu, tvätten, tvätten, den tar aldrig slut. Inte ofta man kan njuta av en tom tvättkorg, och kan man det så dröjer det inte många minuter innan den börjar fyllas på igen. Tänk vad olika vi är, å tur är väl det, Volanger har jag aldrig fascinerats av och det verkar ha gått i arv till min flicka. Ha en fin dag.