16 rosa julklappar – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

16 rosa julklappar

Inlägget innehåller annonslänkar

Hallå hallå! Jag är hemma med barnen hos mina föräldrar. Vi kom igårkväll och idag har vi hängt hela dagen på Alfons Kulturhus. Innan det var jag på återbesök hos barnmorskan och hjälp vad knäppt det kändes att komma dit med bebisen på utsidan. Haha! Jag hade med en chokladask som tack för all hjälp – har verkligen varit supernöjd. Nu på kvällen kom brorsan och hans Stina förbi så vi har bakat lussebullar. Urmysigt och SÅ gott!

Häromdagen tipsade jag ju förresten om ett gäng gråa favoriter – idag blir det rosa. Kanske något att lägga under granen? Blöjhinken har vi här hemma och den är GRYM, bästa julklappen till den blivande föräldern helt klart. Den finns i massa andra färger om just rosa inte faller i smaken. Jag gillar verkligen lastbilen och bilrampen – sedan är ju den fluffiga pälsvästen bara fööör gullig. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.