Hej mitt vinterland! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hej mitt vinterland!

Jisses vilken kall, men vacker morgon. Jag har precis kommit hem efter att ha lämnat Isabella hos dagmamman. Tog en långpromenad därpå och passade bland annat på att handla lite på vägen. Sååå härligt ute! Riktigt vinterväder med flera minusgrader och krispiga ängar täckta av glittrande frost. Underbart! Som tur var köpte jag nya kängor på Black Friday och de kom redan igår. Fram tills nu har jag liksom gått i sneakers och det börjar bli aningen för kallt för det nu. Fyndade ni något i helgen? Hela den här köphysteri känns ju onekligen lite skrämmande, men samtidigt är det ett bra tillfälle att köpa sånt som man behöver. Som vinterkängor – det är verkligen ett inköp som jag dragit mig inför. Framför allt för att det är så himla dyrt, men också svårt. Jag har inte alls vetat vad jag vill ha för några… Hösten jag väntade Isabella köpte jag ett par UGGs och sedan har jag bara ett par jääättegamla boots som typ helt ramlat sönder. Visserligen har jag väl kanske inte riktigt behövt några vinterskor förrän i år heller – i såväl Barcelona som Rom räckte gympadojor länge och väl, i Brasilien var det ju typ bara flipflops som gällde. Men nu slog jag till och med till på två par, ett par högre med teddyfoder och ett par lägre utan. Jag är SÅ nöjd och jätteglad över att slippa frysa om tårna mer. Dessutom sparade jag ju flera hundralappar i och med rabatten. Woho!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J*

  Så fina bilder! Vackert med snö 😍

  Jag och min man har precis flyttat till Tyskland och har nu startat en blogg på engelska. Detta är sjunde (!) gången vi flyttar sen vi gifte oss 2012. Två av dessa gånger är utomlands, Paraguay och nu Tyskland. Och vem vet vart det blir nästa gång. Häng med på vårt äventyr tillsammans med oss!

  Nouw.com/alwaysonthemove

 2. Katarina Lofterud

  Hej, Undrar var du köpt dina stövlar, ser varma och sköna ut.
  Ha en fin kväll, och ha en mysig fortsatt kväll.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack! 🙂 Jag vet faktiskt inte om de gör skor till barn också, men googla. Märket heter Johnny Bulls! Kram