Barcelona med 2 barn – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Barcelona med 2 barn

Hola från Barcelona! Vi kom hit igårkväll och idag har vi varit ute på vift från morgon till kväll. Jag var helt slut när vi kom hem till lägenheten efter att ha promenerat runt hela dagen och sedan trängts med typ hundra andra fredagsfirande spanjorer inne på supermercadon. Haha! Lillan fick i alla fall sitt fredagsmys, vindruvor och popcorn, det är såklart det viktigaste. Vi har haft det supermysigt idag och bara strosat längs stranden, både brunchat och lunchat, lekt på lekplats och äntligen fått krama om min fina vän Martine som väntar tvillingar ganska när som helst. Och såklart fått hänga med bästa Emelie typ dygnet runt – vilken tur att jag flög ner tillsammans med henne. Det gick visserligen hur bra som helst med flickorna på planet, men bara en sådan sak som att behöva gå på toaletten med båda två… Nej, väldigt skönt! Jag är tyvärr ganska förkyld och nu ikväll verkade det lite som om det var barnens tur att bli dåliga, men jag hoppas att vi alla lyckas sova bort bacillerna tills imorgon. Helt för tillfälle att bli sjuk ju! Jag har i alla fall hällt i mig tre koppar med varmt citron- och ingefäravatten nu innan läggdags. Jag lär väl behöva gå upp och kissa ett par gånger i natt… Kram och god natt <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ny blogg

    Vad härligt att vara i Barcelona! Bara den grejen att se solen, ljuset och lite lite varmare än vad vi har kanske? Oavsett graderna så är det så härligt att få se sol och ljus. Vi har det mulet idag, regnigt och grått. Det är rätt deprimerande och drar ner en så mycket.

    Kram på dig och dina vackra två små. Såna vackra sötnosar, ögonfransarna, kinderna, allt, så söta! <3
    Trevlig decembermånad

Annons