Inte det bästa, men det lättaste – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Inte det bästa, men det lättaste

Vi har haft en helt fantastisk dag som började med en härlig promenad längs den strand som jag promenerat eller sprungit längs så många gånger förut. Långt innan barn ens fanns i mina tankar, med Isabella i magen, i barnvagn och nu med två små skruttar. Hur häftigt är inte livet egentligen?! Vi hade inga tider alls att passa så jag lät Isabella styra helt och hållet. Det blev en timma med lek i sanden och sedan hoppade hon jämfota i typ en kilometer. Tog sin lilla tid, men så himla skönt att slippa skynda och stressa. Hela hon riktigt lyste. Precis som solen – jättevarmt och skönt, om än lite kyliga vindar. Vi gick förbi utanför vår gamla lägenhet precis nere vid stranden och det är verkligen så himla mycket blandade känslor att vara här. Känns som igår, men samtidigt som hundra år sedan. Ett helt annat liv som jag kan sakna så fruktansvärt mycket. Ibland funderar jag över på hur livet hade sett ut idag om vi aldrig flyttat härifrån… Men det allra bästa är ärligt talat att låta bli att tänka så där för då går jag nästan sönder av saknad. Eller kanske inte det bästa, men helt klart det lättaste. Vid lunch mötte vi upp Emelie och Martine för lite sushi på Ikibana. Världens bästa sushi som bara smälter i munnen. Herregud vad gott! Finns många bra sushi-ställen här, men Ikibana är helt klart det bästa. Har inte smakat något liknande någon annanstans. Den sushi jag testat i Sverige har knappt ens varit värd pengarna tycker jag, då käkar jag hellre något annat… Efter maten slocknade Isabella så då passade vi på att ta kaffe och efterrätt på ett annat ställe. Lilla O stortrivs med att få ligga och sussa sött i vagnen större delen av dagarna med lite gos-pauser däremellan, men på kvällarna har hon varit ganska missnöjd. Jag gissar på att hon har lite ont i halsen… Jag känner mig själv fortfarande rätt dålig, men det funkar… Nu MÅSTE jag dock sova. Helt slut! Snart två veckor sedan Gabriel åkte till Brasilien och det börjar kännas en del nu. Framför allt i rygg och nacke – önskar mig massage i julklapp. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Så härligt det låter att vara på besök i sin favoritstad. En tanke jag får när jag läser, är varför ni inte bor där? Du verkar verkligen känna att det är som ditt hem. Att, istället för att bo i Sverige i väntan på var Gabriel ska jobba, istället bo där det känns som hemma? Bara en tanke. ❤️

Annons