BABIES”R”US & bObles – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

BABIES”R”US & bObles

I annonssamarbete med BABIES”R”US

I slutet av september öppnade en ny butik vid Backaplan här i Göteborg med fokus på bebis och småbarn. Häromveckan var jag och Olivia där på besök och wow, så fint det har blivit. BABIES”R”US är ett shop-in-shop-koncept som du hittar i, än så länge, vissa utvalda TOYS”R”US-butiker och så självklart på nätet. Fokus ligger på att bjuda in kunderna tidigt i livet och tack vare sitt enorma sortiment, konkurrenskraftiga priser samt välutbildade personal tror jag stenhårt på att de kommer att lyckas med det. Här hittar ni alltifrån småbarnsleksaker och barnvagnar till kläder och andra bebistillbehör. Jag gillar idén att ha allting samlat på ett och samma ställe i och med att redan existerande butiksyta på TOYS”R”US används – om vi ska köpa julklappar till kusinerna mellan tre och elva år kan vi till exempel samtidigt passa på att fylla på dregglisförrådet till Olivia utan att behöva springa runt mellan massa olika affärer. SÅ skönt! För lite extra tid är nog något som i princip alltid står högt upp på varenda småbarnsförälders önskelista, inte bara så här nära inpå jul. Med tanke på TOYS”R”US storlek har de också möjligheten att attrahera nya varumärken som ännu inte finns i Sverige och det var också så som jag, under mitt besök på BABIES”R”US, kom i kontakt med danska bObles.

BABIES”R”US är ensamma återförsäljare i Sverige av bObles som är ett himla spännande företag. De vill med sina produkter, framställda tillsammans med en sjukgymnast, uppmuntra barn att stimulera och utmana sina motoriska färdigheter på ett lekfullt och kreativt sätt. Tack vare produkternas smarta design och funktion inspireras barnen till att lära känna sin kropp och skapa roliga äventyr – de får rulla, krypa, stå, gå, hoppa och balansera. Genom att utmana balans och koordination i leken främjas barnets kroppsmedvetenhet som i sin tur leder till att barnet får lättare att lära, fungera bättre social och en ökad självsäkerhet. I Danmark används bObles produkter till och med på sjukhus vid rehabilitering – bara det säger ju en hel del tycker.

bObles lägger även mycket fokus på hållbarhet och alla produkter är utvecklade på så sätt att de ska kunna användas av barn i alla åldrar. De hjälper barnen genom de olika stadierna i utvecklingen – perfekta redan för den lilla bebisen som behöver stärka nacke och rygg som för femåringen som vill utmana sitt balanssinne. bObles produkter bjuder även in till mycket kreativ lek då barnet hela tiden kan hitta nya sätt att använda sin leksak till. De kan även användas som diverse möbler – på bObles kontor finns till exempel inga stolar, utan de använder sig enbart av sina egna produkter. De är tillverkade av mjukt och starkt EVA-skum och ger därför varken ifrån sig några ljud eller lämnar märken på golvet samtidigt som de är enkla att rengöra med fuktad trasa.Isabella är just nu i en ålder då hon älskar att utforska vad hon faktiskt klarar av att göra med hjälp av sin egen kropp. Hon klättrar, balanserar och hoppar, konstant. Så självklart gick produkterna från bObles hem direkt hos henne. Vi har fått testa elefanten, kycklingen, donuten och tumlingstenarna – och nästan varje kväll ska det byggas olika slags hinderbanor. Perfekt sätt att köra slut på sista energin innan läggdags. Kycklingen använder hon dessutom för att nå upp till handfatet på toaletten och häromdagen kom hon på att hon kunde använda elefanten för att nå upp att tända och släcka taklampan inne på sitt rum. Till och med jag har använt bObles-produkterna för att nå upp till något högt skåp i köket. Haha! De är dessutom perfekta att använda som stol när man leker med sitt barn, om man till exempel får ont i knäna eller ryggen av att sitta direkt på golvet. Olivia har även fått träna lilla nacken på kycklingen och det var bra mycket roligare än att göra det direkt på golvet (som hon avskyr, precis som Isabella gjorde…). Att Isabella vill vara med så fort bObles-produkterna plockas fram gör ju såklart det hela ännu bättre tycker lillasyster – för allt blir ju genast lite festligare så fort storasyrran är med.Jag kan varm rekommendera att ta en sväng förbi någon av BABIES”R”US-butikerna om ni är nyfikna på bObles. De satsar mycket på välutbildad personal och det märks verkligen – jag var faktiskt själv med på en av utbildningsdagarna då bObles skickat dit en expert som guidade mig och personalen i produkterna. Av den anledningen är det såklart alltid till ens egen fördel att köpa produkterna i butik istället för online. Då erbjuds man ju såväl proffsig vägledning så som möjligheten att klämma och känna på… ja, till och med testa produkterna.

Nu har du chansen att vinna en Elefant från bObles i valfri färg. 

För att vara med och tävla behöver du i kommentarsfältet nedan skriva i vilka färger Elefanten finns?

– TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, VINNAREN DRAGEN OCH KONTAKTAD – 

Till er som är nyfikna på att testa bObles-produkterna nu med en gång har jag även fixat en rabattkod. Med koden BABIESRUS2018 får ni 20 procent rabatt på bObles online hos BABIES”R”US till och med den 31 december. Tryck på “se varukorgen” (och inte “gå direkt till kassan”) för att ange rabattkoden och glöm inte att klicka sedan på “använd” för att lösa in den.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Den fina elefanten finns i multi blue, multi green, multi grey, multi pink och multi purple. Och jag har barn i precis samma ålder som dig så de skulle älska elefanten även de om turen är på vår sida 🙂 Kram

 2. Annica L

  Finns i rosa, blå, lila, grå och grön.
  Helt underbara. Barnen har testat dem och så smart utformad leksak som både stärker och främjar fantasin, Står på barnens önskelista helt klart.

 3. Elin

  Hade så gärna velat vinna en sådan till min lilla nyfikna killes första jul! Den finns i färgerna grå, blå, grön, rosa och lila.

 4. Johanna

  Oj vilket spännande nytt märke! Och roligt med en tävling. Elefanten finns i färgerna blå, grön, grå, rosa och lila.
  Tack för en så barnmysig blogg 💓
  Kram 💓

 5. Malin

  Elefanten finns i:
  Multi- Blå, Grön, Grå, Rosa o Lila 😍 så underbart fin, lillasyster hade älskat denna 👍❤

 6. Linn

  Vilka fina aktivitetsleksaker! Hade passat perfekt till min hoppiga 3,5-åring och senare till min 3-månaders bebis 🙂 De finns i färgerna multi green, multi blue, multi grey, multi pink och multi purple.

 7. Sofie - tvillingmamma

  Åhh elefanten hade verkligen varit uppskattad av alla våra barn här hemma. Av sonen på 2,5 år som älskar att hoppa och klättra, och av tvillingarna på 5 månader som precis börjat upptäcka världen 😍 elefanten finns i multi blue, multi green, multi grey, multi pink och multi purple 👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍

 8. Helena K

  Åh. Detta hade varit drömmen till vår lilla kille som är sen i utvecklingen som prematur och andra komplikationer. Den fina elefanten finns i blå lila rosa grön och grå 💚💙💖

 9. Alexandra

  Oavsett färg skulle min snart treåringa storasyster och nyfödda lillebror bli superglada om de vann en fin elefant – men den finns i de fem färgerna lila, rosa, grå, blå och grönt 😀

 10. My Gunnarsson

  Åh… vilka fina!
  Elefanten finns i grönt, blått, rosa, grått och lila utförande och skulle vara perfekt för vår tvååring, som också gillar att hoppa, klättra och balansera. Håller alla tummar! ✊🏻

 11. Lisa

  Hej!!

  Den finns i fem färger: lila rosa blå grön och grå 🙂

  Tack för fin blogg – hoppas jag vinner en liten julklapp till min bebis.

 12. Erica

  Hej! Den finns i fem färger. Multi green, multi blue, multi grey, multi pink och multi purple. Hade varit perfekt med en ny leksak till min son på drygt 2.5 år för underhållning nu när lillasyster (5 månader) kommit. Hur länge pågår tävlingen? Hade såå gärna vunnit o gett i julklapp 😍

 13. Sofie

  Hej😊 bObleselefanten finns i fem härliga färger: blå, grön, grå, rosa och lila, det skulle bli en perfekt julklapp till Thyra 2,5 år

Annons