En paus – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

En paus

Hej finaste bästa ni! Det fick bli en liten paus härinne, som ni säkert märkt. Jag bestämde mig för att njuta så mycket jag bara kunde av min Barcelonavistelse – så så fick det bli. Har inte vågat uppdatera min telefon förrän häromdagen då jag varit lite rädd för vad den där genomsnittliga skärmtiden som tydligen skulle börja ploppa upp automatiskt skulle visa… men så under resan var jag tvungen att göra det ändå, då det var någon app som inte fungerade som den skulle. Och så häromdagen fanns det där på skärmen, det där som jag egentligen inte ville veta. Eller kanske inte vågade veta. Hur som helst hade dagarna i Barcelona gett resultat för genomsnittstiden visade på en timme och tre minuter – inte alls särskilt farligt tyckte jag, och då var det framför allt bara kameran och Whatsapp som använts. Men det siffrorna är rätt svåra att hålla när man jobbar med sociala medier och redan idag kunde jag se att det ändrats ganska mycket. Det jag ville komma till var i alla fall att det faktiskt var otroligt skönt att bara få desconnecta lite och njuta till max av allt där och då. Samtidigt älskar jag ju att skriva till er och DET har jag såklart saknat, så nu är jag tillbaka. Men skärmtiden ska jag fortfarande försöka hålla nere någorlunda. Det har hänt massa kul sedan sist – förstås hela vistelsen i Barcelona, men sedan har det bland annat varit babyshower x2, födelsedagskalas för Isabella som fyllt tre år och överraskningsfirande av min pappa som blir 70 nästa helg. Jag ska berätta mer om allt i veckan, men nu ska jag springa ner och fixa det sista i tvättstugan för att sedan krypa till kojs. Imorgonbitti ska jag upp tidigt och lämna bilen på verkstaden. Lite småkrångel med att låsa och låsa upp ibland – förhoppningsvis något som går ganska fort att åtgärda. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons