Julmys – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Julmys

Vi hade tjejerna över på julmys igår med glögg, peppisar och julklappsspel. Supermysigt och Isabella var i sitt esse som äntligen fick leka med alla sina favoritmontrar igen. När de skulle åka hemåt var det inte riktigt lika glada miner. Svårt det där med avsked… Idag var det måndag och tillbaka till verkligheten igen, men jag kände att jag ville förlänga helgkänslan så nu på kvällen hade vi bjudit över några vänner på mera mys. Jag lärde känna Annie när vi båda bodde i Barcelona och var gravida med våra första, Isabella och Matheo – sedan dess har hon flyttat hem till Kungsbacka med sin Christian, köpt hus och fått lilla Meia som redan är ett och ett halvt. Galet vad tiden går! Barnen lekte så bra och ville inte alls skiljas åt när det började närma sig läggdags. Perfekt start på veckan i alla fall, och huuur gott är det inte med varm glögg så här i decemberkylan? MUMS!Imorgon tänkte jag börja packa lite smått inför julen. Vi åker som sagt upp till släkten i Värmland på torsdag och blir kvar i en vecka. Längtar! Vi ska leka massor i snön och bara ha det lugnt och skönt. Hur firar ni jul? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons