16 julklappstips – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

16 julklappstips

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon fina ni! Idag är det alltså dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan’ (haha – blev det verkligen rätt? Fick räkna om flera gånger…). Mindre än en vecka kvar till jul och igår slog jag in alla julklappar. Ett gäng har jag dock beställt direkt upp till Värmland, annars hade det nog inte hunnit fram i tid. Jag kom att tänka på det häromdagen, minns ni när matbutikerna blev postombud? När postkontor efter postkontor slog igen? Då trodde man stenhårt på att den gamla hederliga snigelposten var helt påväg att dö ut… MEN, så slog e-handeln till. Undrar om någon någonsin hade kunnat ana hur stort det verkligen skulle komma bli?! Dock verkar det som om de flesta onlinebutiker redan har passerat sina deadlines för leverans till jul? Därför har jag satt ihop lite blandade julklappstips nedan som ni också kan hitta i fysisk butik – för även om det är himla smidigt och tidssparande att handla online, så kan det ju faktiskt vara lite mysigt att ta en julklappsrunda på stan. Jag tyckte att de matchande förklädena till vuxen och barn var himla söta – och stället till färska kryddor SÅ snyggt. Parfymen är min favorit sedan många år tillbaka och mina skinnhandskar har jag slarvat bort… Annars har jag önskat mig en ny kabinväska då den gamla sjunger på sista versen, Keplers senaste, min älsklingsconcealer, massage och typ tre olika dammsugare. Haha! Jag hittade Gabriels julklapp till mig av misstag häromdagen (han hade valt världens sämsta gömställe där jag ofta är och grejar, så INTE mitt fel… men tur att den redan var inslagen i alla fall!) och det enda jag vet är att det inte är något från min önskelista. Alltid lite risky så det var ändå modigt av honom måste jag säga och visst blir jag nyfiken, men jag lovar att jag inte ska tjuvöppna ett hörn…*blink blink*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.