Nina Malmström

Bebis 3 månader

Lilla O blev tre månader i fredags och mysigare bebis får man nog leta efter. Hon är faktiskt nöjd mest hela tiden, så himla glad och go – spricker upp i ett stort leende så fort man tittar på henne. De senaste dagarna har vi fått uppleva några små försök till skratt – sååå gulligt. Annars pratar och bubblar hon mer än gärna, blir nog en liten babbelbyxa precis som syrran. Sover gör hon fortfarande väldigt mycket om dagarna, dock var det länge sedan vi fick en hel natt. Numera vaknar hon ungefär var tredje timma för att äta, men somnar om direkt efteråt så jag ska inte klaga. Händerna är fortfarande superspännande och nu ska de in i munnen mest hela tiden. Lilla nacken blir starkare för var dag som går och imorse rullade Olivia runt från mage till rygg för första gången. Jag har dock varit ganska dålig på att låta henne ligga på golvet och träna, så det ska jag försöka komma ihåg bättre. Hon har även varit på god väg att ta sig från rygg till mage när hon vaknat om nätterna och letat efter bröstet, men då ligger vi ju i stora sängen och den är ju ganska mjuk så där blir det nog lite ”fusk”.

Förra veckan var vi på BVC på tremånaderskontroll och då vägde Olivia 6115 gram och mätte 60,5 cm. Så hon växer så det knakar – nu kör vi på storlek 62, men jag har börjat fylla på med sådant som saknades i nästa storlek för jag tror inte att det dröjer särskilt länge tills dess. Min älskade lilla bebis, jag njuter verkligen på ett helt annat sätt den här gången när man vet hur fruktansvärt fort tiden faktiskt går. Ändå är det omöjligt att greppa, hur kan det redan ha gått TRE månader sedan de där galna minuterna på Varbergs sjukhus?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.