Årets mest användbara julklapp – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Årets mest användbara julklapp

I annonssamarbete med Libero

HÖRRNI! Jag måste bara tipsa om en himla smart grej så här dan före dan före dan före dopparedan. Alltså egentligen är det här optimalt vid varenda tillfälle som innefattar firande och blöjbarn på ett eller annat sätt (tänk typ babyshower, födelsedag, namngivning/dop eller bara när man vill visa lite extra kärlek i vardagen) – men varför inte passa på att ge bort i julklapp till den som väntar smått eller till småbarnsföräldrar som redan har allt? Det kommer garanterat bli uppskattat! Vad är det då jag pratar om? Liberogram såklart! Det finns flera olika kit att välja mellan, oavsett vilken du bestämmer dig för så kommer det här utan tvekan bli årets mest användbara julklapp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.