Surprise? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Surprise?

Jag kom på att jag har missat att berätta en rolig sak som hände dagen efter Isabellas födelsedag. Tre av mina absolut äldsta vänner överraskade mig och Olivia med en Välkommen-till-världen-brunch. Eller överraskade och överraskade… Vi kan väl säga som så att jag inte är den lättaste att “lura” i kombination med två ganska odiskreta föräldrar. Alltså min pappa… blanda inte in mina päron nästa gång. Haha! Hur som helst blev jag HUR GLAD SOM HELST! Så himla mysigt och gulligt! Sötaste, finaste, bästa tjejerna va. Lisa har jag känt i princip hela livet, Sara och jag gick på dagis tillsammans och satt väl mer eller mindre ihop under hela grundskolan och Emelie har varit min partner in crime sedan gymnasiet. De hade bland annat bakat typ de godaste blåbärssconesen jag någonsin ätit, helt galet smarriga tårtor och så dukat upp med massa frukt, chark och ost. Drömmen! Tänk vilken tur jag och mina flickor har som är omgivna av så mycket underbara människor. Tusen tusen tack älskade ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Andrea

  Hej Nina! Jag har följt din blogg länge och tycker det är kul att du har lagt upp inlägg oftare den senaste tiden! Dock tror jag det är någon bugg som gör att jag bara kan scrolla fram de två senaste inläggen (sen laddar sidan, men inget händer), vilket är synd om man inte hinner kolla på några dagar och med det missar flera inlägg. Vet inte om fler har samma problem, eller om du känner till detta sen innan, men det har varit såhär under en lång period för mig iaf. Hoppas det finns någon lösning. Får passa på att önska dig och din familj en riktigt god jul!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack snälla Andrea, så roligt att höra 😘 Och tack för att du sa till – så ska det ju inte vara… Går du in på bloggen från telefon, dator eller padda och vilken webbläsare? Ska självklart vidarebefordra till teknikavdelningen. Önskad dig en RIKTIGT God Jul så länge! Kram ♥️

  2. Marie K

   Så har det varit för mig också ibland men då tipsar jag om att gå in på “arkiv” och välja månad så kan du se de inlägg som du inte hunnit läsa.