Läskigt, men spännande! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Läskigt, men spännande!

Sista kvällen i Värmland och vi sitter uppkrupna i soffan framför Pippi på de sju haven. Lite för läskig tycker Isabella, men sååå spännande ändå. Vi har haft en supermysig julvecka här i Torsby och gjort massor med kul grejer. Isabella har lekt med sina sysslingar Axel och Greta från morgon till kväll – åkt skridskor, skidor, pulka, ridit, varit på bio och busat runt. Jätteroligt!Isabella fick en snowracer i julklapp av tomten och den fick genast högsta betyg. Den här kommer hon kunna ha i flera år – och det bästa av allt är att jag eller Gabriel får plats bak på. Så himla kul ju! Jag fick också kanonfina klappar, bland annat massage på Hagabadet som jag ser sååå mycket fram emot. Gud vad skönt! Exakt vad min kropp behöver efter en rätt tung graviditet med ryggont och foglossning plus tre månader av amning i konstiga positioner på det. Sedan fick jag typ världens finaste present av Gabriel, men den ska jag visa er en annan dag. Då tänkte jag även berätta mer om vår jul 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.