Julbaciller – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Julbaciller

Hej fina ni! Nu sitter vi i bilen påväg hem till Kungsbacka. Vi har verkligen haft det sååå mysigt i Värmland, men typiskt nog har tre av fyra i familjen blivit rätt ordentligt förkylda under de sista dagarna. Jag har haft väldigt ont i halsen, öronen och ja, i hela kroppen – men idag känns det lite bättre. Rösten är dock i princip väck och jag får anstränga den jättemycket för att det ens ska komma några ljud överhuvudtaget när jag försöker prata. Isabella hade en dag då hon kändes ganska febrig, men nu är hon bara lite hostig och snörvlig. Olivia däremot hade en riktigt kämpig natt och det är jobbigt för henne med andningen även nu på dagen. Stackarn! Hon är dock lika glad för det 🙂 Har ni sluppit undan julbacillerna?Hejdå Torsby!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Här har vi baciller över nyåret istället.. Både jag och min sambo och våran dotter som är lika gammal som Olivia.. Det är så jobbigt att se de små vara sjuka 🙁

 2. Sofie

  Krya på er, typiskt med baciller över jul och nyår. Har du dragit nån vinnare på din tävling du hade på bloggen, så spännande (fast jag kan ju missat det) krya på er nu och en god fortsättning😊

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack Sofie – jaa, så himla typiskt och trist… men men 🙂 Snart är vi friska hoppas jag! Vinnaren är dragen och kontaktad (står längst ner i tävlingsinlägget om du scrollar neråt). Önskar dig ett riktigt gott nytt år! <3