En dag i stallet – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

En dag i stallet

Alltså vilken mysig dag! Jag och flickorna tog bilen till Lilla Ponnystallet i Hällesåker då jag bokat in Isabella på ponnyridning. Det var första gången för oss då man helst bör ha fyllt tre år innan man börjar, men WOW vilket ställe. Så himla mysigt och vilka söta små ponnysar. En halvtimma fick man pyssla med hästarna i stallet och sedan väntade en halvtimmes ridning. Mina föräldrar mötte upp oss vid stallet och passade Olivia i barnvagnen under tiden. Solen sken och det kändes faktiskt riktigt vårigt i luften. “Vilken härlig dag” sa Isabella där hon satt uppe på hästryggen och jag kunde inte annat än hålla med. Idag fick Isabella ta hand om och rida på lilla Benjamin, stallet äldsta ponny på 26 år. Inte den snabbaste kanske – ägarna berättade att han bara hade en växel: “långsam”. Haha! Men det passade bra så här första dagen och allt. Isabella fick sig en liten buff med mulen så hon drattade på rumpan inne i stallet och blev nog lite rädd för när det var dags att sitta upp ville hon plötsligt inte alls – trots att hon längtat hela morgonen. Men efter en stunds fundering ändrade hon sig som tur var, för sedan tyckte hon ju såklart att det var SÅ kul. Min modiga tjej, så himla stolt och glad för hennes skull. Jag älskar att se hur det riktigt lyser ur ögonen på henne när hon vågar ta sig an en utmaning. Vi skrittade ut på en liten mysig slinga mellan hästhagar och gårdar, sedan blev det lite trav för de som ville. Det testar vi kanske nästa gång. Ingen idé att tjata, Isabella vet vad hon vill även om jag är övertygad om att hon hade älskat det. Huvudsaken är att allt känns roligt och bra, det är ju viktigt att hon känner sig trygg.Det var en väldigt glad och stolt liten tjej som slocknade bums i bilen påväg hem. Nu ska jag skynda mig och sätta upp henne på fler tillfällen för platserna verkar ta slut snabbt. Tydligen kan man även hyra ponny själv i ett par timmar åt gången också, det måste vi helt klart göra. Så himla glad att jag hittat det här stället. Urmysigt! Superbra att man fick låna både ridhjälm och säkerhetsväst också ju. Sånt uppskattas! Hejdå Benjamin!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons