Nyårslöften och så – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Nyårslöften och så

Så länge jag kan minnas har jag älskat att läsa. Som barn och tonåring plöjde jag bok efter bok, men ungefär i samma veva som jag började plugga på universitetet trappades läsandet ner rejält. Eller nöjesläsandet ska jag kanske säga – för plötsligt var det ju massor med rätt tung studentlitteratur som man skulle ta sig igenom istället. Och någonstans där blev jag väl ganska mätt av sidbläddrande efter sidbläddrande… När Isabella var ett år konstaterade jag att jag inte hade läst en enda riktig bok under de gångna tolv månaderna. Jag hade helt enkelt prioriterat varenda liten minut till övers åt sömn. Inte så konstigt kanske, men där och då lovade jag i alla fall mig själv att läsa minst EN bok per år. Låter ju som ingenting, men det kan faktiskt vara en utmaning med små barn hemma. 2018 knep jag den där boken under årets sista dagar – bättre sent än aldrig. Jag fick Keplers senaste i julklapp av min lillebror och den läste jag ut på en kväll och en halv natt när jag låg och “vakade”över en superförkyld liten bebis. Såååå spännande, men sååå läskig. HUS! Nu när jag gått och blivit tvåbarnsmorsa och allt tänkte jag faktiskt ta och lova mig själv att läsa hela TVÅ böcker under det kommande året. Det är väl inte mer än rätt eller vad säger ni?! Haha! Något tips på vilken jag ska börja med? Nu ska jag och denna lilla loppan rusa iväg för att hämta storasyster. Kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Jag fick mitt första barn i våras och har väl inte heller lyckats läsa så många böcker sedan dess. Men lyssnat på några iallafall. Jag har kommit fram till att jag, nu när det är mycket annat runt omkring, har lite lättare för andra böcket än romaner, Så istället väljer jag faktaböcker, gärna om kriminalfall, eller någon biografi. Den senaste boken jag lyssnade på var Vargattacken (om dödsolyckan på Kolmården 2012) kan verkligen rekommenderas!

Annons