Skridskopremiär – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Skridskopremiär

När vi var uppe i Värmland över jul gjorde Isabella (och jag också för den delen…) skridskopremiär för den här säsongen. Hon testade att stå på ett par skrillor för första gången redan en dag förra vintern, men då hängde hon mest i mina armar. Haha! Det märktes att det hade gått nästan ett år sedan dess. Även om jag fortfarande var tvungen att hålla i henne så vågade hon nu lägga tyngden på fötterna på ett helt annat sätt, och till och med skrinna lite med stöd. Kul! Här i Kungsbacka har de satt upp en liten isrink i Badhusparken där man får åka helt gratis, och även låna utrustning vissa tider. Tänkte att vi ska prova den nu till veckan. Det allra bästa med skridskoåkningen var nog dock det som kom efteråt. Isabella fick smaka på varm choklad för allra första gången. Oj oj oj… “Det smakar som glass-choklad” konstaterade hon väldigt nöjt 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons