Jag tappar hår IGEN! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Jag tappar hår IGEN!

Och jag som trodde att jag skulle klara mig den här gången… men icke. Precis som efter förra graviditeten har jag börjat tappa hår. Fy vad tråkigt! Jag kan verkligen stå och DRA av det i duschen när jag tvättar håret, det tar liksom aldrig slut. Det enda jag kan trösta mig med är väl att det i alla fall förr eller senare går över, även om det nog höll på så här i säkert ett år sist. Som tur är har jag åtminstone lite att ta av, mitt hår är ganska så tjockt naturligt. Men ändå… Har ni kanske något tips kanske? 

Apropå hår, när jag var i Barcelona i december passade jag såklart på att boka in en tid hos min fina vän och frisör Cecilia (som jobbar på Figaro och helt klart är bästa frisören i BCN. Tips tips! ). Trots att det är 2,5 år sedan vi flyttade därifrån nu så vägrar jag att gå till någon annan. Det som är så himla skönt med Cissi förutom att hon såklart är GRYM på det hon gör, är att jag slipper tänka. Jag bara sätter mig där i frisörstolen och låter henne mer eller mindre ta alla beslut. Haha! Den här gången blev det en härlig balayage och jag var som alltid lika nöjd efteråt. Vi klippte även en ganska rejäl bit – jag hade sagt i förväg att OM jag hade hunnit börja tappa hår så skulle jag klippa ÄNNU mer, men där och då hade det inte dragit igång ännu så vi började med detta. Älskar känslan av fräscha nyklippta toppar!SOM jag gillar denna tjejen va!

En annan lite tokig grej apropå hår och graviditet som jag nog inte har berättat… När jag gick till Cissi någon månad efter att Isabella kommit till världen upptäckte hon att min botten skiftade i röda toner. Det har den ALDRIG gjort tidigare (eller efteråt heller för den delen) och hon sa att det nästan såg ut som om jag hade gjort någon rödlätt toning. Hur knasigt?! Nu efter Olivia såg min utväxt tydligen ut precis som vanligt. Mycket märkligt vad hormoner kan göra va!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Majken

  Jag har sju barn. Nästan exakt på tre månaders dagen efter förlossning så börjar mitt hår rasa… precis som du beskriver. Borsten å duschen å kläderna är fulla av strån. Men för mig ger det sig håller det i sig i ca tre-fyra månader. Sen blir de normalt igen. Jag upplever att mitt håt blir tjockare å finare under graviditeten. Så jag tror att de bara blir normalt igen efter “.hårtappningen”.
  Så jag tror du kan vara lugn! Även om de e trist.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh vad härligt med sju barn!! Har det varit likadant med alla? Joo, sist blev det normalt efter något år men ja visst är det trist… Och ganska äckligt, har lite lätt fobi för lösa hårstrån. Hua!

 2. Linn

  Skrev precis ett sms till min kusin att jag gör ALLT för mina barn, men detta hemska håravfall är nästan droppen 😭 Kan nästan gråta när jag tvättar håret och det känns som det aldrig slutar falla, sedan försvinner lika mkt till när jag fönar/plattar. Att man dessutom minns när allt skulle växa ut igen och man såg ut som en igelkott i månader gör ju inte det hela bättre 😅 Tur bebisen (född 13/9) är världens goaste så håret blir sekundärt 💕

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jag håller med dig helt och hållet, haha. Skönt att man inte är ensam i alla fall! Och att de små är så gosiga 😉 Kul att det bara skiljer ett par timmar emellan dem också. KRAM!

Annons