En dag på isen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

En dag på isen

I annonssamarbete med Ridestore

Vilken härlig vinterdag! Knallblå himmel och strålande sol, men alldeles krispigt kallt ute. Min pappa kom förbi en sväng på eftermiddagen – vi gick och hämtade Isabella hos dagmamman och fortsatte bort mot Badhusparken för att testa isrinken de smällt upp. Helt fantastiskt bra att det är gratis att åka OCH låna utrustning måste jag säga. Dock är det inte riktig is, utan en slags plast som var rätt trög att ta sig fram på. Det var inte så mycket glid om man säger så, men nog ganska bra för småttingar som håller på att lära sig.

Tredje gången för Isabella på skridskor – alltså min rygg. Haha! En följare på Instagram tipsade om någon slags sele, det kanske man ska kika på… Lillan tyckte att det var roligt i alla fall, extra kul att få åka i matchande kläder med morsan. Mitt fina och färgglada set kommer från Ridestore och funkar lika bra i skidbacken som på skridskobanan. Säkert i pulkabacken också, men det har vi inte fått testa ännu. Vi bara väntar och väntar på snön här i Kungsbacka…

Vi hade egentligen tänkt sätta oss och ta en fika i parken efteråt – jag hade packat med kanelbullar som vi bakade igår och i den lilla kiosken med skridskoutrustning kan man bland annat köpa varm choklad – men pappa och Isabella frös så mycket så vi bestämde oss för att gå hem istället. Och bullarna blev ännu godare efter några sekunder i micron.Olivia sov hela tiden vi åkte skridskor och har faktiskt sovit nästan hela dagen. Haha! Lite lustigt det där – vissa dagar sover hon sååå mycket och andra är hon vaken nästan från morgon till kväll. Fast mest har vi faktiskt sovdagar med siesta efter siesta efter siesta, och däremellan är hon världens goaste. Min glada lilla bebis! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christina

  Vilken snygg outfit! Du klär verkligen i rosa! Åhhh vad jag blev sugen på lite färg istället gör allt svarta och grå. Stor kram ❤️🤗 Christina

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Men gud vad snällt sagt, så glad jag blir. Tack! Jag håller med dig, kul med lite färg 🙂 STORA KRAMAR

Annons