En SÅ spännande dag! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

En SÅ spännande dag!

Gomorron! En så spännande dag som väntar. Jag är så pirrig att jag knappt kunnat sova i natt. En av mina bästa vänner ska bli mamma idag. Alltså, WOW! Egentligen den allra första av mina allra närmsta, och det känns faktiskt nästan lite som om det är jag som ska föda barn. Haha! SÅ glad och förväntansfull. Äntligen får jag dela mammalivet och allt detta fantastiska (och skitjobbiga, haha) med en av mina bästisar. Som jag har längtat! Kommer typ sitta med telefonen på max en armlängds avstånd hela dagen och vänta in första lilla tecken från den nya fina familjen.Bild: Pink Stripe Photography.

Redan onsdag förresten. Jag hinner som vanligt inte med. I söndags var vi hemma hos brorsan och fikade, flickorna fick leka och sådär. I måndags blev det spontanhäng med min kompis Annie och hennes kids efter dagmamman – ännu mer fika, lek och bus. Igår bakade jag och Isabella kanelbullar på eftermiddagen och idag blir det skridskoåkning med morfar. Skoj skoj! Imorgon drar förresten rytmiken på bibblan igång igen till lillans stora glädje, och jag funderar om jag kanske inte ska gå på babytimmen med lillasyster också… Även om det väl inte ger så mycket kan det vara lite roligt, det finns nämligen en speciell grupp för 0-6 månader så hon lär ju inte vara “för liten” i alla fall. Tänk, om en vecka blir hon fyra månader. Hur är det möjligt?! HJÄLP!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons