Apropå ingenting – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Apropå ingenting

Apropå ingenting…

Jag har fått dille på filmjölk med müsli – någon jag typ bara äter om det verkligen inte finns någonting annat hemma. Nu har jag käkat det till frukost (och även kvällsmat ibland) varje dag i en vecka. MUMS!

Jag streckkollade Torka aldrig tårar utan handskar en kväll förra veckan. Jättesen på bollen, i know – men så så bra! Sedan blev det även Systrar 1968 som jag också gillade.

En dag under föräldraledigheten med Isabella satt jag och funderade på det här med att halka på ett bananskal. Det ser man ju i var och varannan tecknad film, men är det inte ens möjligt?! Gissa vad som hände bara någon vecka därpå… Jag halkade på ett bananskal. Det ÄR möjligt, och SÅ halt!

När jag var liten gick jag och kissade i min pappas gympadoja i sömnen. Trodde det var min potta…

Jag har ett trekantigt födelsemärke UNDER ena tån.

Jag suger på att vissla, men är bäst på att rocka rockring. Kan typ stå i timmar utan att den ramlar ner.Min lilla glada goa onge!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Kan verkligen tipsa om en annan bra Jonas Gardell tv-serie på SVT play. De dagar som blommorna blommar. Gud så bra!!! Och väldigt sorglig mellan varven

Annons