Hej från soffan! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hej från soffan!

Hej bästa ni! Jag ligger på soffan helt utslagen – ikväll har jag inte gjort många knop. Slumrat till gång efter gång, ätit några bitar choklad och internetshoppat lite grand. Jag och Isabella fick i alla fall städat och organiserat inne på hennes rum tidigare. Eller jag fixade och hon drog fram allt igen. Fick ett fruktansvärt besked imorse från en vän och det gjorde hela den här dagen oerhört tung och sorgsen. Ännu en påminnelse att ta vara på varandra. Jag tror faktiskt att jag ska checka ut för idag och krypa ner mellan mina flickor. Det finns verkligen inget mysigare… Kram så länge!Mina små… SOM jag älskar er! Vi hade en plan om att Isabella skulle lämna bort sina nappar nu i jul, men det blev inte så. De får väl hänga med ett litet tag till då. Hon har bara napp när hon ska sova (på bilden hade hon precis vaknat) eller när vi åker bil, men det börjar ju bli dags att säga hejdå till dem för alltid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Tråkigt att höra om tråkiga besked 😔 Hoppas det ordnar sig ♥️

  Jag tänkte höra med dig, då följt din blogg länge 😊 Isabella var ca 2,5 år när hon började på förskola, eller hur? Jag har ju förstått att förskola inte kanske var något för Isabella utan att det funkat bättre med dagmamma.
  Jag hade helst velat ha dagmamma till min dotter, men vi har inte funnit någon utan nu ska vi skola in vår dotter på förskola i höst 😊 Vår dotter
  Kommer då vara ca 2,5 år.
  Tyckte du det va en bra ålder att skola in? Jag har velat vänta då förhoppningsvis vår dotter är blöjfri, slutat sova middag.. och viktigaste av allt (enligt mig) att hon kan prata mer
  Med oss och kanske förstå oss bättre.

  Tänkte höra hur du tycker det varit för er 😊

Annons