Vaccinationer & resevagn – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vaccinationer & resevagn

Hej fina ni! Hoppas helgen varit bra – jag sitter på Espresso House och jobbar lite samtidigt som lillan sover i vagnen. Vi har städare hemma hos oss för första gången och jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka till en skinande ren lägenhet. Så härligt! Jag ska strax promenera bort och hämta Isabella hos dagmamman, sedan tror jag bara att vi myser hemma resten av dagen. Den här veckan har vi saker inplanerade nästan varje dag så det kan vara skönt att ladda med en lugn eftermiddag. Lilla Olivia ska få sin andra vaccination nu på fredag – mot TBC, då vi ska till Brasilien i slutet av mars. På onsdag har vi dessutom hennes fyramånaderskontroll så då ska jag diskutera vilka fler vaccin som kan tänkas behövas med vår gulliga sjuksköterska. Har för mig att Isabella även fått mot gula febern och Hepatit A. Kan ha glömt något också? Det gör man ju så lätt… Det ska bli spännande med första långresan med barn och jag är just nu på jakt efter en ny resevagn – vi har två stycken superbra från tidigare som går att fällas ihop och tas med ombord på flygplanet, men ingen av dem går att vända sittdelen mot oss och det känns som ett måste med en sexmånaders bebis. Har ni kanske något tips? Apropå resor och bebisar så längtar jag alldeles galet mycket tills nästa Barcelonatripp. Min norska bästis Martine fick nämligen sina små tvillingflickor i förra veckan och jag dör söthetsdöden varje gång hon skickar bilder. Så pluttiga och gulliga! Alldeles underbart ljuvliga! Ha nu en fin start på den nya veckan nu finisar! Här i Kungsbacka skiner solen, men det är verkligen iskallt i luften. Vore kul med lite snö…I fredags tog jag med mig tjejerna till polisstationen för att fixa nytt pass till mig. Det var verkligen på tiden, mitt gamla gick ut igår… Som vanligt när vi går någonstans så fastnade vi i lekhörnan ett bra tag. Haha!Efter polisen gick vi till bibblan och hängde ett tag. Gabriel mötte upp oss för lunch. De serverar sååå god och fräsch mat i caféet. Älskar alla deras olika bowls. Pannkaksbuffén är ju alltid poppis hos de små också. Min stora fina tjej. Fyndade denna söta blus på Zara-rean. Köpte en likadan till Olivia som nog passar om ett par månader. Älskar att syskonmatcha! Sedan blev det fredagsmys hemma. Isabella fick världens enklaste bananglass som hon älskar. Dela en banan på mitten, stick i en glasspinne och så in i frysen ett par timmar. Hon åt tre och en halv…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah

  Hade inte Isabella problem med hård mage? Banan är en frukt med ”stoppande effekt” och min son som har en krånglig mage kan inte äta banan för det märks direkt. Päron plommon och kiwi som är lösande märke också 😀

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ååh ja vi har testat att ta bort vissa grejer, men när det kommer till just banan har vi faktiskt inte märkt någon skillnad vare sig hon har ätit det eller inte. Däremot är plommon en lifesaver – vi försöker ge lite varje dag och det gör verkligen skillnad 🙂 kram!

Annons