Nina Malmström

Recension av Babyzeen YOYO+ liggdel

I annonssamarbete med BONTI

Gabriel kommer ju från Brasilien och ni som har följt bloggen ett tag vet säkert att det har blivit en och annan långflygning dit för att hälsa på släkt och vänner, liksom under den period då han jobbade i Rio. Ibland har vi haft möjlighet att resa hela familjen, men flera gånger har jag fått åka själv med Isabella. Väldigt många timmar för en liten knodd och utan resevagn hade jag nog aldrig klarat det. Vår supersmidigia YOYO+ från Babyzeen har räddat mig (och min rygg!) både en och två gånger. Den väger ingenting, jag kan fälla ner och upp den med en hand och det bästa av allt… jag får ta med den ombord som handbagage på flyget. Det här har alltså varit en riktig lifesaver vid långa mellanlandningar då man ska ta sig från en terminal till en annan,  Jag minns en gång när flyget från Göteborg var försenat och jag fick springa så fort jag bara kunde över hela Frankfurts flygplats för att inte missa det anslutande flyget till Brasilien. Jag hann fram till gaten precis, med blodsmak i munnen och svettfläckar utmed ryggen – men utan resevagnen hade det aldrig gått vägen (läs mer HÄR!).För en tid sedan fick jag i samarbete med barn- och babybutiken Bonti hem en liggdel till vår YOYO+ så att vi ska kunna använda den till Olivia också. Jag är normalt lite tråkig av mig och brukar köra på svart eller grått när det kommer till barnvagnar, bilstolar och sådana produkter då det känns mest praktiskt – men nu slog jag till på en klädsel i aprikos. Alltså vilken helt underbar färg, så himla himla fin. Jag är alldeles kär!Jag älskar YOYO:n för den är så otroligt lättkörd och lättsvängd – nemas problemas att rulla den med en hand, vilket är ett krav från min sida när det kommer till resevagnar. Jag reser ofta med en kabinväska på hjul och då måste jag ju ha en hand över till den – och jag vet inte hur många gånger jag varit tvungen att köra både barnvagn OCH bagagevagn samtidigt. Då får det inte vara ”svårrullat”. Jag tycker även att den känns rejäl trots sitt lilla format, om än lite småskranglig på kullersten – men det tror jag är svårt att komma ifrån med den här typen an vagn. När vi precis köpt vår YOYO vet jag att jag tänkte ”Nej, vad opraktiskt att handtaget inte går att höja/sänka”, men det är faktiskt ingen funktion som jag har saknat.

Det var superenkelt att montera liggdelen på YOYO:n, man använder sig av samma chassi och byter bara själva tygdelen upptill. Liggdelen är inte jätterymlig, men ombonad och mysig – oftast brukar man ju hur som helst byta till sittdel runt sex månaders ålder så en större kanske vore överflödig ändå. Dessutom ingår en gosig åkpåse och huvudkudde. Jag gillar att man kan välja mellan tre lägen på suffletten och stort plus för UPF +50, samt att klädseln går att ta av och tvätta i maskin. Nästintill livsviktigt med kräkbebis och läckande blöjor. Haha! Lite synd dock att bebisen hamnar ganska långt ner, men kan tänka att det är svårt att lösa på annat sätt om man ska använda sig av samma chassi med både ligg- och sittdel. Man kan även köpa till adapters för att kunna sätta på babyskyddet direkt på vagnen – det är jag lite sugen på. Grymt när man ska ut och resa ju!Som jag nämnde tidigare tar YOYO:n minimalt med plats när den är ihopfälld, så pass lite att den alltså går som handbagage på flyget. Det är även något som vi har nyttjar när vi ska iväg och storhandla eller kanske till något shoppingcenter då vi med den vanliga vagnen i bagaget knappt har plats över till något annat. Samtidigt tycker jag att själva shoppingkorgen faktiskt är ganska rymlig för att vara på en så liten och kompakt vagn. Jag älskar även axelremmen som gör det möjligt att bära YOYO:n som en helt vanlig väska. SÅ smidigt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.