Dansa med de stora – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Dansa med de stora

Hej bästa ni! Måndag igen – har ni haft en fin helg? I lördags var vi hemifrån ovanligt tidigt för att vara oss på en helgdag, vi är vanligtvis ganska trögstartade i den här familjen. Det väntade prova-på-dans för Isabella på Gabriels gym och hon älskade det. G tränade under tiden som jag och tjejerna röjde loss. Just i lördags hade de slagit ihop grupperna 2-3 år och 4-5 år för att man skulle få testa de olika nivåerna lite och lillan får nog dansa med de äldre för det var den delen som hon tyckte var allra roligast. Den var något mer dansig än hoppig och studsig som för de små. Dock får föräldrarna vänta utanför under tiden som den äldre gruppen dansar och det blev jag lite fundersam inför om hon skulle godkänna, men det verkar hon faktiskt vara helt med på efter att jag har frågat henne X antal gånger här hemma. Kul med en till aktivitet! Isabella ÄLSKAR ju att dansa och veckans höjdpunkt är helt klart den dagen då det är rytmik på bibblan. Skoj! Går era småttingar på någonting? Efter dansen åt vi brunch allihopa tillsammans för att sedan hänga på lekplatsen i kylan ett tag. Igår var det lite mildare så då åkte vi till Naturum Fjärås Bräcka och promenerade runt i det vackra naturreservatet, åt sopplunch och hade det mysigt. Idag har större delen av dagen gått åt till att försöka lista ut vart sjutton bilnyckeln kunde ha tagit i vägen. Jag lade de på ett ställe och sekunden efter var de puts väck. Till slut bestämde jag mig för att testa det där löjliga sax-och-nyckelknippe-knepet och jag skojar inte, en minut senare fann jag den. Hur knäppt?! Men jag har faktiskt också hunnit med att äta tre mål mat + ett halvliters paket glasspaket, duscha och tvätta håret, vika tvätt, se senaste avsnittet av “Wahlgrens värld”, posta paket, bada bebis, hämta Isabella hos dagmamman, fika med flickorna och så lek på biblioteket. Inga stordåd kanske, men de dagar jag hinner något mer än bara stiga upp ur sängen och amma bebis så är jag faktiskt himla nöjd. Haha! Nu ska jag skynda mig att röja undan här hemma och försöka hoppa i säng någorlunda tidigt (det vill säga före midnatt, händer ytterst sällan). Isabella somnade seeent så jag ligger väldigt efter i tidsschemat, lite får nog allt vänta tills imorgon. Då ska jag och Olivia förresten till Bollebygd på fotografering. Det ska bli superkul! Natti natti fina ni <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons