Operera bort ganglion – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Operera bort ganglion

Ett litet snabbt hej innan jag kryper till kojs. Imorgonbitti har jag en tid på vårdcentralen som jag precis höll på att avboka, men ändrade mig i sista sekund. För ett par år sedan opererade jag bort en liten kula på insidan av vänsterhanden, precis där pekfingret börjar, och strax innan jul upptäckte jag att den kommit tillbaka. Ett ganglion, en ofarlig vätskefylld utbuktning som brukar ligga i anslutning till en led eller en sena – så man måste in ta bort den, men min ömmade och låg precis så att jag kom åt den varenda gång jag skulle greppa kring något. Hur som helst, idag, när jag kom på att läkartiden ju är imorgon, fanns den lilla knölen inte längre kvar. Efter lite klämmande och kännande upptäckte jag till sist att den visst bara flyttat på sig lite, så jag går nog dit imorgon i alla fall…

Idag har jag och lilla O varit på äventyr i Bollebygd hos Erikka som driver Pink Stripe Photography. Hon skrev häromdagen att hon hade lite nya idéer i huvudet som hon gärna ville testa – så självklart ställde vi upp. Nu ikväll skickade hon en liten tjuvkik. Titta här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons