Jag klarade det! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Jag klarade det!

Okej, klockan är efter elva och jag sover inte. Men jag ligger i sängen i alla fall. Med telefonen. Haha! Ni vet det här med att lära en gammal hund att sitta… Jag har varit sååå sötsugen hela dagen och var riktigt nära att ställa mig och baka efter middagen, men jag lyckades stå emot. Alltså första dagen utan gotti på över fyra månader, säkert ännu längre för under graviditeten åt jag precis det jag var sugen på – när som helst och var som helst. Bra gjort av mig själv ändå – jag älskar som sagt allt vad sötsaker heter och förstod mig aldrig på hur mina kompisar lyckades hålla sina godisförbud när vi var små, så fy vad tråkigt livet skulle bli utan. Men jag behöver ju faktiskt inte äta varje dag. Nu ska jag i alla fall sova för imorgon väntar som vanligt på torsdagar… Rytmik på bibblan! Jag tänker testa med Olivia den här gången, hon är mycket mer “med” i vad som händer runtomkring jämfört med för bara någon vecka sedan så tror ändå det kan uppskattas lite. Mina små trollungar, kolla på dem… I princip omöjligt att få en bild på dem tillsammans som inte är suddig. Den ena sprattlar nonstop och den andra studsar runt som en liten studsboll från morgon till kväll… Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    Åh samma här.. jag slutade med godis förra veckan. Har nu varit utan i 1,5 vecka, men usch det är tufft. Är sååå sötsugen idag 😬

Annons