Det är ju ändå fredag! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Det är ju ändå fredag!

God morgon på er! Hur mår ni? Hade ni en fin torsdag igår? Det hade vi! Vi hängde på biblioteket fram tills tvåtiden med rytmik, pannkaksbuffé, lek och bus med några kompisar, boklån + fika. Sedan promenerade vi bort till torget för att hämta och posta paket samtidigt som kidsen somnade i vagnen. Så då satte jag mig en stund på Kungsmässan och jobbade lite. På kvällen blev det lax och potatisgratäng till middag, sedan lekte vi sjörövare och pirater ända fram tills läggdags.I eftermiddag ska vi till Lilla Ponnystallet igen och rida. Det har gått ett par veckor sedan vårt första besök (som ni kan läsa om HÄR) och nu är det äntligen dags igen. Det ska bli supermysigt! Men det är svinkallt ute så blir ullunderställ och flera lager. Får nog värma oss med lite varm choklad när vi kommer hem igen. Är ju ändå fredag idag! Önskar er en fin helg så länge så hörs vi snart igen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons