Nakenchock – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Nakenchock

Jag och Olivia var ju hos Erikka på Pink Stripe Photography förra veckan och fotade lite. Hon skrev bara någon dag innan att hon hade ett gäng nya idéer i huvudet och undrade om vi ville ställa upp. Givetvis! Jag och Isabella har ju en hel del fina bilder ihop, men det är nog en sådan typisk grej som lätt glöms bort med andra barnet. Så lite extra roligt såklart. När jag fick frågan om huruvida jag var mig bekväm att fota i bara underkläder kände jag att det var lite “outside my comfort zone”, men med skjortan blev det ju superbra. Lilla O däremot var mer än bekväm i bara mässingen. Haha! Jag och Gabriel hade faktiskt alldeles precis pratat om att vi måste komma ihåg att ta lite nakenfis-kort på lilla O då hon just nu är så himla underbart ljuvligt knubbig och vem vet, snart är väl alla fantastiska gossiga små veck ett minne blott… Det blev några fina bilder på Olivia i söta outfits också, men dem får jag visa senare. Känner att de här är SÅ värda ett helt eget inlägg. Vilken bild är er favorit? Jag TOKÄLSKAR den första och den sista 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons