Hästtjej ”in the making” – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hästtjej ”in the making”

Hallå mina vänner! Hoppas ni njuter av helgen. Jag sitter på Espresso House (hej Kungsbackabor – något tips på mysigt café? Tullen, Daniel Bagare och Kaffebaren har jag också testat, men hamnar alltid här…) och värmer mig med en cappuccino under tiden som barnen sover i vagnen. Har varit ute på en härlig, men kall långpromenad i snöyran. Hoppas snön är här för att stanna denna gång. Vi vill åka snowracer och bygga snögubbe. Gabriel fick vända och gå hem för att vila – han hade så ont i huvudet. Stackarn! Jag har själv ganska mycket huvudvärksattacker till och från, värsta som finns ju…

Igår hade vi det sååå mysigt i stallet. Vi höll på att inte komma iväg först – det här med att åka hemifrån har varit en lååång process länge nu, Isabella sätter sig helt på tvären och man sliter verkligen sitt hår för att ens komma utanför dörren (även om det är något jätteroligt som vi ska göra och som hon själv bett om) – men så konstaterade jag och Gabriel bara häromdagen att det faktiskt verkade som om det äntligen gått över. Plötsligt gick det så mycket lättare att komma hemifrån utan minsta tjat eller gnat. Igår var vi där igen. Men vi kom iväg till slut i alla fall, och det var ju tur för OJ vilken stolt tjej som utan att tveka hoppade upp på lilla Mille. En hästtjej “in the making” 🙂 Hoppas mamma åtminstone, pappa är lite skrajsen.På kvällen blev det tacos och sedan fredagsmys i soffan. Popcorn och vindruvor är standard hemma hos oss. Vi satte på Hitta Nemo först, men den var för läskig så det fick bli Nasses taxi istället. Haha! På helgerna får Isabella somna i soffan och vi älskar att gosa in oss tillsammans med alla kuddar och filtar. När hon slocknat började vi kolla på filmen om Utøya – ganska bra gjort av Gabriel att klara av att se en hel film på norska (!) med svensk text. Men fy sjutton så fruktansvärt, stackars stackars människor. Jag minns den där dagen så väl… Vi var i sommarstugan inte allt för långt bort från Oslo och det började rapporteras på nyheterna – ingen visste vad som försiggicks. Så hemskt! Att det till sommaren redan gått åtta år…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons