Vad är nu detta? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vad är nu detta?

Hej bästa ni! Rena rama snöstormen här i Kungsbacka – snön har bara vräkt ner ända sedan igårnatt. Jag hade tänkt att vi skulle vara ute i snön och leka hela dagen, men det yr så mycket så vi har faktiskt inte tagit oss ut ännu. Tveksam om Isabella hade uppskattat att få ansiktet fullt med snö… Istället blev det en lugn förmiddag hemma och vi har hängt i pyjamas fram tills nu, jag fick sovmorgon till tio och Gabriel har precis lagt sig för att vila med Bella. Lilla O sussar sött. Vi åt rester från igår till lunch – tacopaj. Mums! Bästa tipset om man har mycket kvar från fredagens tacomys. Så enkelt och så gott! Sedan slängde jag och Isabella ihop en knäckig äppelpaj till efterrätt så jag ska nog ta mig en bit nu ihop med eftermiddagskaffet. Jag har rensat lite bland barnens kläder idag också, alltså detta eviga rensande. Det tar aldrig slut. Haha! Olivia växer SÅ fort och vid varje tvätt får jag lägga undan plagg som blivit för små. Snälla, stoppa tiden! Det blir fyra högar – en hög med de där alldeles speciella plaggen som ligger extra varmt om hjärtat och som förhoppningsvis kommer användas till framtida småsyskon. en hög till kompisar som precis fått eller snart ska ha barn, en hög med kläder som ska säljas och så en som ska skänkas. Jag slänger aldrig. Är ni bra på att rensa? Jag avskyr att ha massa grejer som inte kommer till användning så försöker göra det så ofta jag får tillfälle. Att rensa ger mig en slags frihetskänsla, även om det är ganska jobbigt när man är mitt i. Apropå någonting helt annat. För ett tag sedan upptäckte vi små, små ljusa fjun under Olivias mörka hår och sedan dess har det bara blivit fler och fler. Vad nu? En till liten blondin? Vad tror ni? Så spännande!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JennyJenny

  Så galet mycket snö nu! Även här uppe i Göteborg 😉 Men kul för barnen att äntligen kunna åka pulka så klart och så länge det håller sig vitt så är det ju så vackert!

  Men snön och kylan fick oss att vara inne rätt mycket i helgen och jag passade också på att rensa! Älskar känslan av att ha ordning och koll på vart allt finns. Så försöker ta ett skåp i taget just nu 😉

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaa så härligt med snö, även om det mesta verkar regna bort den här veckan…. Bu! Slask är inget roligt. Perfekt att passa på att rensa när det är busväder dock 🙂 Kram!

 2. Therese

  Såg i förra inlägget att du sökte tips på cafe här i Kba. Kan verkligen tipsa om detta ställe. Ganska litet så jag vet tyvärr inte hur lätt det är att få med sig en större barnvagn in, men det går säkert! 🙂
  http://www.deliessence.se
  Underbart goda sallader, mackor mm.
  Kram

 3. Isabella

  🙂 Sötnosen, sådär var det med båda våra barn. Föddes med mörkt hår och sedan blev de blondiner ,visserligen blir nog båda våra barn inte det i längden men just nu så 🙂 och båda föräldrar var också blonda som små, inte nu längre dock.

 4. Linda

  Spännande med hårfärger! Min dotter hade riktigt mörkt hår när hon föddes men sen blev det som växte ut blont. När hon blev tolv tretton år blev det plötsligt mörkare igen och är nu ljusbrunt! Av färgen och tjockleken att döma har hon ärvt morfars hår, han hade bara några få grå strån fram till sin 70-årsdag! Jag å andra sidan ärvde mammas tunna som blev helgrått innan 40-årsdagen, tur det finns duktiga frisörer och färg! 😉

Annons