Ett ögonblick att minnas – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Ett ögonblick att minnas

Alltså jisses vad snö vi har fått. Så himla kul! Jag älskar snö! Vi var ute och lekte hela kvällen igår – åkte pulka, byggde snögubbe, hade snöbollskrig, klättrade i de stora högarna efter plogbilen och så skottade vi uppfarten, jag och Isabella. Hon tyckte att var superkul och kämpade på som sjutton. “Fantastiskt, bra jobbat mamma” ropade hon uppmuntrande åt mig emellanåt. Haha, alltså snuttan. Idag hämtade Gabriel henne med snowracern och han var alldeles genomsvett när de kom hem.

Lilla O har inte riktigt varit sig lik idag. Hon är annars en bebis som till skillnad från sin storasyster faktiskt för det mesta kan ligga i babygymmet eller sitta i babysittern en bra stund själv, men idag ville hon bara vara nära-nära. Så jag lät nästan allt annat vänta. Vaggade runt med henne i min famn och bara njöt av min lilla plutt. Vanligtvis hade hon snurrat runt med huvudet ungefär tusen varv för att nyfiket spana in allt runt omkring, men nu bara lutade hon det lugnt mot mig och var alldeles stilla. Efter en stund slocknade hon med sin lilla gossiga kind tryckt mot mitt bröst. Världens mysigaste stund. Ett sådant där ögonblick som man vill minnas för resten av livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons