Superhjältar som städar – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Superhjältar som städar

Gud vilken mysig söndag! Helt otroligt vinterväder här i Kungsbacka. Massor med snö, blå himmel och strålande sol. Kan det bli bättre?! Vi började morgonen med nygräddade croissanter och färskpressad apelsinjuice innan vi gav oss ut i pulkabacken. Så mysigt! Där hängde vi ett bra tag under tiden som lilla O sussade sött i vagnen. Sedan tog vi en liten promenad innan vi gick hemåt för en sen lunch. Resten av dagen har vi faktiskt bara hängt hemma, skönt att ladda upp inför veckan med en alldeles lugn eftermiddag. Isabella röjde dock runt som en galning så det såg ut som världens bombnedslag i vartenda rum efter middagen – då föreslog jag att vi skulle leka superhjältar med speciella superkrafter som hjälpte alla stackars mammor att städa upp efter barnen. Trodde jag väl aldrig skulle funka, men JODÅ! Isabella dammsög till och med upp varenda liten paljett som hamnat på golvet efter pysselstunden. Haha, underbart. Gissa vem som slocknade bums efter söndagsbadet och godnattsagan. Min älskade unge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons